9 de maig 2010

Recta final

Esgotat el calendari original, encarem la recta final de la temporada i, d'aquí al juny, jugarem els partits que hem anat ajornant al llarg de l'any. Queden encara bastants dimecres però no tots els equips tenen el mateix nombre d'encontres ajornats, de manera que algun partit dels que queden, sobretot a final de temporada, serà un partit amistós que no puntuarà a la LEFA. Hem actualitzat la pàgina...

... web (http://lefa-sbd.blogspot.com), ara és molt fàcil consultar el calendari, els resultats, la classificació o les bases de la competició. Feu-hi un cop d'ull. De totes maneres, d'ara endavant rebreu un correu els dilluns o els dimarts fent un recordatori dels partits de dimecres (no estaria de més que cada equip tingués un sistema de comunicació interna i fluida i que us reenviéssiu aquests correus per tal que tots els jugadors estiguin informats). Ja no es poden ajornar més partits, si algun no es pot disputar quedarà suspès i no puntuarà per cap equip. Finalment, m'agradaria recordar que s'ha d'informar dels resultats dels partits que es disputen, via correu electrònic (lefa@googlegroups.com).

Ha estat una teporada estranya ja que el temps no ens ha acompanyat, el calendari del Barça tampoc i, a més, hi ha hagut un cert distanciament per part d'alguns equips. És important, de cara a final de temporada i a la temporada que ve, que cumplim amb els partits, que hi hagi més comunicació a través de la llista de correu (podem posar-hi més gent si ho veieu necessari) i que s'informi dels resultats amb rapidesa per tal que poguem actualitzar la web i la classificació. Si no cumplim, la competició perd gràcia i interès. S'ha de destacar, però, que els equips són molt més presentables enguany que en altres edicions; la lliga és més competitiva, més ajustada i està molt bé anar a jugar amb aquest al·licient.

Per últim, hem de començar a parlar de la temporada que ve. Hem de saber qui continua i qui ens abandona, hem de parlar de nous equips que volen incorporar-se, hem de renovar els camps de futbol, etc. De manera que podem comunicar-nos per correu electrònic o bé podem trobar-nos una tarda o un vespre per compartir una cerveseta i parlar de tot plegat. Estiguem en contacte!

Visca la LEFA!